Betalen & Verzenden

Veel gestelde vragen over verzenden:

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden uw “standaard” bestelling zo snel mogelijk, maar binnen 3 werkdagen.

Zaterdag en zondag zijn voor ons geen werkdagen.

Kan ik mijn zending volgen via track en trace?

Als het bestelbedrag boven de € 25,- euro uit komt en als uw bestelling niet door de brievenbus past, verzenden wij uw bestelling als pakket. U ontvangt in de e-mail van de verzendbevestiging een track en trace code zodat u uw pakket op www.tracktrace.nl kunt volgen.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Nederland  tot 30 kg      € 6.00             

Belgie            tot 30 kg       €9,00

Waarom moet ik € 6,00 verzend-/verpakkingskosten betalen en wordt mijn bestelling per brievenbuspost verzonden?

Het is voor ons niet mogelijk alles van elkaar te scheiden, daarom hebben wij gekozen voor een vast verzendtarief voor zowel brievenbus – als pakketpost.

Betaalmethoden:

U kunt bij ons in een beveiligde omgeving betalen. Hiervoor bieden wij de volgende betaalopties aan:

Via iDEAL. (gratis) Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Uw bestelling wordt de eerst volgende werkdag in behandeling genomen. http://www.ideal.nl  

Via PayPal  PayPal is een online betaalservice waarmee je op eBay en in andere online winkels kunt betalen. U kunt met PayPal ook online geld overmaken naar of ontvangen van familie en vrienden. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kunt betalen vanaf je bank of giro, creditcard, of via het saldo van je PayPalrekening. Uw betaling via PayPal brengt voor ons extra kosten met zich mee, deze worden aan u doorberekend. Meer informatie over PayPal vindt je op http://www.paypal.nl
Voor PayPal rekenen wij € 0,35 per transactie en daarboven op 3,4% transactie kosten. Deze kosten worden ook door PayPal aan ons berekend. Let op! bij retournering van uw bestelling krijgt u de transcatiekosten niet vergoed.

Via Bancontact/Mister Cash De leider op de Belgische markt als het gaan om elektronische betalingen. U kunt makkelijke en veilig uw betaling doen. Wij brengen hiervoor 2% transactiekosten in rekening over het aankoopbedrag. Let op! Bij retournering van uw bestelling krijgt u de transactiekosten niet vergoed.

Via Sofort banking Maak gebruik van de hoge veiligheidsstandaarden van SOFORT Banking. Minimaliseer uw risico's bij online betalen. Vertrouw bij het kopen en verkopen op het veelvuldig gecertificeerde betalingssysteem met privacybescherming. Wij brengen hiervoor 1% transactiekosten in rekening over het aankoopbedrag. Let op! bij retournering van uw bestelling krijgt u de transactiekosten niet vergoed.

Via Creditcard Voor Creditcard rekenen wi 0,0% transactie kosten van de totale factuur. Deze kosten worden ook door de Creditcard maatschappij  aan ons berekend. Let op! bij retournering van uw bestelling krijgt u de transcatiekosten niet vergoed.

Via vooruitbetaling (gratis) U krijgt betaalinstructies in de orderbevestiging die u van ons ontvangt. Na ontvangst van de betaling, meestal binnen 1-3 werkdagen, wordt uw betaling door ons bevestigd en uw bestelling verzonden. 

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u een e- mail sturen naar info@prijs-topper.nl.

© 2017 - 2021 www.prijs-topper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel